Rabljeni geodetski instrumenti

Nikon Nivo 3M+, 3″ totalna mjerna stanica – 21 000,00 kn+pdv

Vrhunska Nikon optika koja daje izuzetno čistu sliku, pametan dizajn, superiorne komponente i izuzetno user friendly terenski program čine Nikon Nivo M+ totalnu stanicu odličnim izborom za svakodnevne geodetske zadatke.

Totalna stanica je 3″ kutne točnosti, malih dimenzija i težine (samo 3,8 kg), veoma malo korištena te u odličnom stanju. Dolazi sa kabelom za prijenos podataka, a nudi mogućnost prijenosa i preko Bluetootha i USBa.

Stanica je ispitana, rektificirana i spremna za rad.

 


MobileMapper 20 terenski kontroler s FAST Survey (SurvCE) terenskim programom – 11 200,00 kn+pdv

Kompaktan i lagan, MobileMapper 20 je vrlo učinkovit terenski kontroler, a koji može biti koršten i kao ručni GPS prijamnik. Dolazi sa Carlson FAST Survey (identičan Carlson SurvCE) GNSS terenskim programom te MM Filed GIS programom. Kontroler je u odličnom očuvanom stanju sa svim legalnim navedenim terenskim programima.

 


CHC LT400HS GNSS prijamnik 20 000,00 kn+pdv

LT400HS je kompaktni 120-kanalni GPS+GLONASS ručni GNSS prijamnik s eksternom antenom s izvrsnim prijemom signala te dobivanjem FIX rješenja CROPOS sustava. Uređaj je rabljen, u dobrom i ispravnom stanju. Dolazi s 2 programa: Carlson SurvCE za geodetska mjerenja i Digiterra Explorer za GIS prikupljanje podataka. Uređaj dolazi sa svom potrebnom opremom za rad: prijamnik, antena, držač prijamnika, punjač, prijenosna torba. Štap za GPS nije uključen u cijenu.

 

 


SP60 GNSS prijamnik, DEMO – 62 309,25-25% = 46 732,50kn+pdv

Najnovija GNSS Z-Blade tehnologija, dvofrekventni prijamnik koji prima GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS i SBAS signale. Instrument je nov, nekorišten te potpuno ispravan.

Dolazi sa 12 mjeseci garancije. Uz prijamnik ne dolazi kontroler, mogućnost kupnje kontrolera iz Spectra Precision portfelja po posebnim uvjetima.

 


pm220unit_1353336109271ProMark 220 GNSS prijamnik DEMO- 26 000,00 kn+pdv

ProMark 220 DEMO GNSS prijamnik u novom stanju.

ProMark 220 GNSS prijamnik ima ugrađenu Z-Blade tehnologiju koja omogućava postizanje FIX rješenja i sa prijemom 3 GPS + 2 GLONASS satelita. Prijamnik ima izvrstan prijam signala te postizanje i držanje FIX rješenja. Dolazi sa Carlson FAST Survey (Survey Pro) terenskim programom kao najefikasnijim rješenjem za GNSS mjerenja. U kompletu dolaze mekana prijenosna torba, antena, kabel, držač kontrolera, metar, punjač, dock station, USB kabel. Štap za GPS nije uključen u cijenu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.