Terenski programi

U ponudi imamo terenske geodetske programe tvrtki Spectra Precision Carlson:

 • Survey Pro
 • FAST Survey
 • SurvCE

surveySurvey Pro

Spectra Precision Survey Pro terenski program osigurava Vam kompletan set mogućnosti za sve geodetske zadatke. Survey Pro je brz, pouzdan i jednostavan za korištenje. Prenesite podatke iz Survey Proa na vaše računalo te ih obrađujte koristeći Spectra Precision Survey Office program ili bilo koji drugi program za obradu podataka. Survey Pro je moguće koristit s velikim brojem Spectra Precision kontrolera što omogućuje besprimjerenu integraciju, cijelovitost podataka, efikasnost i jednostavno korištenje. Mogućnosti Survey Pro terenskog programa razvijene su na temelju povratnih podataka korisnika programa. Svaka nova verzija programa uključuje poboljšanja temeljena na terenskom iskustvu.

Survey Pro program dolazi u nekoliko različitih verzija tako da možete odabrati onu verziju koja Vama najviše odgovara u datom trenutku, a kasnije jednostavno nadogradivati potrebne funkcije. Ovim načinom štedite novac na način da kupujete samo onaj program koji Vam je potreban. Kako širite svoje područje djelovanja i trebate neke nove mogućnosti, Survey Pro nudi jednostavnu nadogradnju pomoću elektoničkih kodova za otključavanje.

Survey Pro ima mogućnost instaliranja na raznim platformama kontrolera tako da možete odabrati pravi alat za vaš posao. Ne da je Survey Pro jednostavno za kupiti nego je Survey Pro jednostavno i za koristiti. Geodetski posao nije jednostavan za obavljanje i zahtjeva da bude obavljen kako spada; Survey Pro stvari čini jasnima i efikasnima, oslobađajući Vas da obavite svoj posao. Prilagodljivi Home izbornik je samo jedan od primjera kako Vam Survey Pro pomaže da obavite svoj posao ispravno. Ogromni COGO izbornik Survey Pro-a je nemjerljiv s drugim programima u svojim funkcijama a to je i jedan od razloga zašto je Survey Pro top izbor geodeta u zadnjih 20 godina.Screen54

Survey Pro radi sa svim Spectra Precision i Nikon instrumentima kao i sa određenim brojem instrumenata drugih proizvođača. Survey PRo je ljepilo koje drži Vaš posao zajedno. Naravno, ako imate veći broj Spectra Precision i Nikon instrumenata shvatit će te da Vam integracija Survey Pro programa s tim instrumentima daje ekstra moć i fleksibilnost koja Vam je potrebna da budete konkurentni u današnjem svijetu.

Survey Standard

 • Kompletna podrška za mehaničke instrumente
 • Sve funkcije za prikupljanje podataka
 • Osnovno iskolčenje točaka
 • Osnovne COGO funkcije
 • Osnovne funkcije krivulja
 • Sve bitne mogućnosti potrebne za ispravno obavljanje poslova

Survey Pro

 • Sve što dolazi u paketu sa Survey Standard plus:
 • Napredne COGO i funkcije krivulja
 • Napredne opcije iskolčenja
 • Cestovni Layout

Survey Pro Robotic

 • Sve sadržano u Survey Pro i dodatna podrška za Robotske instrumente

Survey Pro GNSS

 • Sve sadržano u Survey Pro i kompletna podrška za GPS/GNSS instrumente
 • Opsežne rutine za kontrolere
 • Opsežni dodaci za projekcije i kalibraciju
 • Podrška za RTK, Mrežni RTK (CROPOS), statička i PP kinematička mjerenja

Survey Pro MX

 • Kombinacija Survey Pro Robotic i Survey Pro GNSS – kompletna podrška za sve instrumente i sve opcije

CIJENA: Na upit

 

izbornik_surveyFAST Survey i SurvCE

FAST Survey i SurvCE su terenski programi proizašli iz Carlsona te su identični u svim funkcijama. Razlika između ova dva terenska programa je ta što FAST Survey u svojim upgrade-ovima prati razvoj Spectra Precision geodetskih instrumenata.

FAST Survey je grafički terenski program za geodetska mjerenja i kartografiju, potpuno redizajniran da bi bio potpuno optimiziran za rad sa Spectra Precision ProMark i ProFlex GNSS sutavima. On uključuje topografske opcije tipično vezane uz dvofrekventnost, osigurava opsežne Exporte podataka te pruža podršku za lokalne koordinate sustave. Ima sposobnost za prikupljanje podataka točaka, potpunih RTK vektora, raw GNSS podataka i ostalih vrsta podataka, osigurava fleksibilno rješenje za vaše promjenjive potrebe i zadovoljava i najzahtjevnije geodetske zadatke.

FAST Survey također radi i s optičkim instrumentima dopuštajući da radite s jednim kontrolerom na oba tipa instrumenata. Ova opcija omogućava umrežavanje s velikim brojem geodetskih instrumenata i opreme za obavljanje kompletnog geodetskog posla, uključujući lokalizaciju, iskolčavanje i geodetske zadatke gdje je potreno koristit totalne stanice.

FAST Survey je i snažan i jednostavan za upotrebu. Skalabilna karta prikazuje točke i linije kako su snimane, nudeći kontrolu za brzo i pouzdano prikupljanje podataka. Bogat izbor atributa, mogućnost potpunog editiranja na terenu i izvoz u standarde formate osigurava pravu “field-to-finish” sposobnost štedeći vrijeme i trud.

Jednostavno prikupljanje podataka

Struktura izbornika bazirana je na tabovima. U svakom od izbornika vidljive su sve funkcije, spriječavajući potrebu za strelicama za listanje. Prikupljanje podataka u grafičkom modu. iscrtavanje točaka trenutno kako su i prikupljane ili upisivane. Nema potebe za mijenjanjem tabova da bi vidjeli snimljene točke.ISKOLCENJE4

Poboljšana grafika

FAST Survey ima novi izgled u boji. Ikone su standardizirane da bi činile kontinuitet kroz program, ujedno modernizirajući isustvo korisnika. Nova “Hot list” omogućuje korisnicima skokove kroz FAST Survey rutine koje su prije imale prečace bez memoriranja tipki. Također nudi prečace za funkcije za uređaje bez tipkovnice.

Postavke i kontrola

FAST Survey upravlja poslovima i postavkama antena, mrežnim konekcijama, kao i radio postavkama. Podržava cijeli spektar Ashtechovih GNSS prijamnika kao i većinu mjernih instrumenata. FAST Survey prati svaki uređaj potpuno zasebno. To uključuje sve bazne stanice, prijamnike i totalne stanice tako da je miješanje instrumenata veoma jednostavno.

CIJENA: Na upit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *