Pythagoras CAD program

Opis

Misija Pythagoras softwarea je fokusiranje na dostavljanje najboljeg mogućeg CAD i GIS iskustva svojim korisnicima!

Da bi zadovoljili ovaj uvjet, mi slušamo što klijenti, partneri, školske ustanove i zaposlenici misle o tome
što bi CAD i GIS program trebao biti sposoban obaviti.

S podrškom za različite formate unosa, koji tvore početak nekog projekta. Pružajući nevjerovatno snažne alate za crtanje i kalkulacije, dopuštajući “rukovanje” svim vrstama podataka i transformirajući ih u kompletan projektni plan. Mnoštvo standardnih Exportnih formata osigurava kompatibilnost sa svim ostalim software-ima i hardware-ima.

Pružajući riješenja za Geodeziju, Građevinarstvo, Poljoprivredu i Jaružanja u “All-in-one” paketu je ono što Pythagoras čini stvarno “360 Kompatibilnim”.

Setovi podataka koji dolaze iz Totalnih stanica, GNSS prijamnika, Laserskih skenera, Ručnih uređaja, UAV-a i Dronova, jedno i više zračnih sustava te drugih CAD i GIS programskih rješenja s lakoćom se obrađuju i procesuiraju.

Pythagoras nudi

 • Interaktivno 3D crtanje okoline s “Point Cloud” (oblak točaka) funkcionalnošću
 • Uvoz podataka s GNSS prijamnika i totalnih stanica
 • Kalkuliranje modela terena, profila, konturnih linija i volumena s lakoćom
 • Opsežne funkcije dizajna cesta
 • Dodavanje tematskih i prostornih analiza u projekt
 • Uvoz web servisa i baza podataka

Pythagoras software dolazi u dvije verzije: Pythagoras Professional i Pythagoras FULL verzija.

Pythagoras Professional moduli

 • CAD
 • Geokodiranje
 • DTM

Pythagoras FULL moduli

 • CAD
 • Geokodiranje
 • DTM
 • Ceste
 • GIS

CAD

Intuitivni alati za crtanje i računanje

Čak i povremeni korisnici vrlo jednostavno dostižu visoku produktivnost s Pythagoras funkcionalnostima. Inteligentna snapiranja, ukazujuće geometrijske relacije i “kontekstno osjetljivi” unosi su samo neki od tehnika i alata koji Pythagoras čine iznimno user-friendly i produktivnom.

Napredna DWG i DXF kompatibilnost

Pythagoras podržava industrijski-standardne formate zapisa datoteka. Čita i zapisuje Pythagoras, DWG, DXF i ASCII formate datoteka. Zahvaljujući “Open Design Alliance” podrška je uvjek ažurirana.

Kreiranje simbola, linija i uzoraka

Pythagoras obrađuje najkompleksnije simbole, linije i uzorke. Mogućnost kreiranja vlastitih stilova i sposobnost dijeljenja tih elamenata s drugim CAD programima ističe kompatibilnost.

Unos geolociranih slika

Georeferencirane slike su novi standard slikovnih formata datoteka. Pythagoras ih obrađuje u skaldu s tim te ih postavlja na točno definirane lokacije po koordinatama.

Export u Google Earth

Pripreme nikad nisu bile lakše. U Pythagoras programu, jednostavno selektirajte objekte koje želite export-ati u Google Earth aplikaciju i pritisnite tipku. Vaš projekt će ubrzo biti prikazan u Google Earth aplikaciji na točnoj lokaciji.

Kreirajte vlastite VBA makroe

Open Source karakter dozvoljava korisnicima kreiranje dodataka za njihove posebne potrebe. Kreirajte makroe koristeći: menije, alate, operacije, događaje,…

Geokodiranje


Pythagoras Geokodiranje vam omogućava da generirate vaš crtež direktno na terenu. Korištenje kodova transformira terenske podatke u simbole i linije bez da crtate i jedan objekt.

Transformirajte terenske podatke u kompletan crtež

Točke, simboli, tekstovi i linije će automatski biti nacrtani u točnim layerima, boji, veličini, stilu,… Pythagoras nudi opsežne mogućnosti kodiranja koje omogućavaju da i najkompleksniju snimljenu terensku situaciju transformirate efikasno u crtež.

Kompatibilnost s GNSS prijamnicima i totalnim stanicama

Pythagoras podržava gotovo sve modele GNSS i TS instrumenata. Samo izaberite vlastiti kontroler s liste i uvezite zapis mjerenih podataka. Pythagoras će automatski pokrenuti prevođenje kodova u linije i simbole.

Automatizirana kontrola uočava pogreške u kodovima

Automatizirana kontrola upozorava korisnika kada je kod pogrešno unesen na terenu te nudi mogućnost trenutne korekcije.

Kombiniranje GNSS i TS mjerenja

Pythagoras kombinira GNSS mjerenja i mjerenja totalne stanice te generira crtež u bilo kojem nacionalnom kordinatnom sustavu.

DTM


Pythagoras DTM modul omogućava korisnicima kreiranje kompleksih digitalnih modela terena. Točke i linije presjeka se vrlo jednostavno transformiraju u terenski model. Što slijedi je brza analiza DTMa ili usporedba između različitih modela DTMa.

Podizanje podataka iz oblaka točaka

DEM datoteke koje dolaze s UAV ili drugih sustava, koje sadrže milione točaka, mogu biti iznimno brzo uneseni i konvertirani da predstavljaju precizan model projekta.

Brzo kreiranje preciznih profila

Kreiranje uzdužnih i poprečnih profila i presjeka na točno određenim lokacijama ili na određenim udaljenostima se određuje iznimno brzo i točno. Generirani profili i presjeci mogu biti postavljeni gdje kod korisnik želi.

Crtanje konturnih linija

Konturne linije daju korisniku produženi pogled na DTM projekt i potpuno su prilagodljive odabirom udaljenosti, boja i tipova linija.

Kreirajte DTM sa skalom boja i legendom

Obojani DTM je krajnji prikaz vašeg DTM projekta. Prilagodite boje i legendu na način da klijentu budu jednostavno razumljive.

Računanje preciznih volumena

“Cut & Fill” izračuni se obavljaju lako. “DTM prema visini” ili “DTM prema DTMu” analize rješavaju sve vaše probleme sa zemljanim radovima točno, precizno i brzo.

Ceste


Pythagoras dokazuje da je snažan a u isto vrijeme i user-friendly program za projektiranje prometnica. Dobro dizajnirani prozori će vam pokazati terenske podatke a prilagođeni kontrolni panel će vam pomoći u projektiranju horizontalnih i vertikalnih poravnanja.

Integrirano horizontalno i vetikalno poravnanje

Pogled odozgo može biti proširen s podacima horizontalnog poravnanja, dok će pogled profila imati mogućnost dodavanja vertikalnog poravnanja. Na ovaj način specijalne krivine i super elevacije se automatski kalkuliraju prema podešenoj maksimalnoj brzini.

Implementiranje proširenja

Kada je to potrebno, širina ceste će se automatski promjeniti prema postavljenom setu parametara. Ovo proširenje je potrebno da bi se promet teškim teretima odvijao bez problema.

Dodavanje komunalnih referenci projektu

Kada se prelazi preko otpadnih cijevi, vodovodnih cijevi, električnih kablove,… projekt treba biti ažuriran s ovim podacima. Pythagoras dozvooljava dodavanje različitih tipova referenci te ih prikazuje u profilima i presjecima.

Kreiranje opsežnih profila

Nakon završetka izrade prometnice u visinksom i položajnom smislu te dodavanja komunalnih podataka, profili se mogu izdvojiti iz projekta. Profili i presjeci sadrže sve potrebne informacije za inženjere i graditelje.

Izračun volumena

Zadnji korak za završetak projekta ceste je izračun volumena. Nakon postavljanja potebnih parametara tla i glomaznosti, Pythagoras će izračunati volumene.

GIS


Pythagoras nudi GIS modul koji omogućava korisnicima kreiranje GIS karti te izvođenje analiza na predmetnim GIS projektima. Kreiranje i punjenje baza podataka, koje mogu biti povezane s bilo kojim objektom, čini to mogućim.

Kreirajte tematsku i prostormu kartu

Prema podacima iz baze podataka ili atributa objekata korisnik može generirati spacifične okvire koji vizualiziraju odnos između objekata i podataka.

Opširne analize podataka

Pythagoras nudi mogućnost definiranja odnosa između objekata i podataka. Nakon što su odnosi postavljeni moguće je pretraživati objekte ili ispisivati detaljna izvješća.

Napredna .Shape kompatibilnost

SHAPE datoteke mogu biti uvedene što u crtežu rezultira objektima povezanim s podacima. GIS karte napravljene u Pythagoras programu mogu biti izvedene kao SHAPE te uvezene u druge GIS programe.

GIS usluge

Pythagoras vam može omogućiti potpuno opremljen i personalizirani GIS sustav. Kada imate potebe za posebnim funkcijama, naš tim može analizirati vaše potrebe i kreirati rješenje koje će bezbrižno odgovarati vašem poslovnom procesu. Analiziranje, dizajniranje, implementiranje i testiranje, Naš tim pokriva sve.

Verzija Cijena
Professional 7 500,00
FULL 11 200,00

Sve izražene cijene su bez poreza na dodanu vrijednost (PDV).

Video

Preuzimanje

Pošaljite upit

  Ime:
  Email:
  Telefon:
  Naslov:
  Poruka: