GNSS uređaji

Zastupnici smo jednog od vodećih kineskih proizvođača GNSS i hidrografske opreme China HuaCe – CHC. Trenutno u ponudi imamo dva klasična geodetska GNSS uređaja: X91+ i X900+ koji dolaze u više konfiguracija i s različitim softwerima. U ponudi također imamo i novi ručni GNSS receiver LT400HS koji omogućava precizna geodetska mjerenja bez vanjske antene. CHC uređaji su cijenom veoma pristupačnmi, a kvalitetom i tehničkim karalteristikama u rangu s najboljim instrumentima na tržištu.

X91+ je high-end tehnologija što se tiče GNSS opreme. Ovaj reciver pruža najbolje performanse za najnižu cijenu: 220 kanala, točnosti 10mm +1ppm (H) i 20mm + 1ppm (V), vrijeme inicijalizacije 10s, napredno smanjenje utjecaja multipatha, a sve to u kućištu dimenzija 180mmx80mm i teškim samo 1.25kg koje zadovoljava IP67 standard. Sam reciver radi na Trimble platformi. Uz reciver dolazi i kontroler po izboru: Getac PS336 ili CHC LT30. (više o X91+)

X900+ je zadnji produkt proizašao iz CHC-ovog pogona. To je reciver koji zadovoljava sve potrebe suvremenog geodeta, a cijenom je također i pristupačan svima, što u današnjim tržišnim uvjetima nije zanemarivo. X900+ kombinira 120 GPS + GLONASS kanala na Novatel ™ platformi, pruža točnost od 10mm +1ppm (H) i 20mm + 1ppm (V), vrijeme inicijalizacije mu je 10s, ima napredno smanjenje utjecaja multipatha te zadovoljava IP67 standard. (više o X900+)

Svi instrumenti podržavaju rad s Online korekcijama CROPOS sustava, tj. omogućavaju primanje RTCM3.1 korekcija koje omogućavaju rad u HDKS i HTRS96 sustavu.

Više o:

 

CHC je kompanija osnovana 2002. godine koja zapošljava preko 300 ljudi, od toga više od 80 ljudi na poslovima istraživanja, razvoja i dizajniranja. Jedna su od vodećih kompanija na kineskom tržištu koja se bavi GNSS tehnologijom. Imaju raširenu prodajnu mrežu u Kini i svijetu te svoje proizvode izvoze u više od 60 zemalja svijeta (Franscuska, Poljska, Njemačka, Slovačka, Brazil, Turska,…).  Imaju svoj Europski centar u Francuskoj te centralni servis za EU u Poljskoj. Konstantni su sudionici najvećih geodetskih smotri (Intergeo, FIG,…). Svi proizvodi su certificirani i zadovoljavaju sve potrebne standarde. CHC je predan za isporuku “Visoka Kvaliteta – Viskoga preciznost – Visoka Vrijednost” palete proizvoda.