FAST Survey

Opis

FAST Survey je grafički terenski program za geodetska mjerenja i kartografiju, potpuno redizajniran da bi bio potpuno optimiziran za rad sa Spectra Precision ProMark i ProFlex GNSS sutavima. On uključuje topografske opcije tipično vezane uz dvofrekventnost, osigurava opsežne Exporte podataka te pruža podršku za lokalne koordinate sustave. Ima sposobnost za prikupljanje podataka točaka, potpunih RTK vektora, raw GNSS podataka i ostalih vrsta podataka, osigurava fleksibilno rješenje za vaše promjenjive potrebe i zadovoljava i najzahtjevnije geodetske zadatke.

FAST Survey također radi i s optičkim instrumentima dopuštajući da radite s jednim kontrolerom na oba tipa instrumenata. Ova opcija omogućava umrežavanje s velikim brojem geodetskih instrumenata i opreme za obavljanje kompletnog geodetskog posla, uključujući lokalizaciju, iskolčavanje i geodetske zadatke gdje je potreno koristit totalne stanice.

FAST Survey je i snažan i jednostavan za upotrebu. Skalabilna karta prikazuje točke i linije kako su snimane, nudeći kontrolu za brzo i pouzdano prikupljanje podataka. Bogat izbor atributa, mogućnost potpunog editiranja na terenu i izvoz u standarde formate osigurava pravu “field-to-finish” sposobnost štedeći vrijeme i trud.

Jednostavno prikupljanje podataka

Struktura izbornika bazirana je na tabovima. U svakom od izbornika vidljive su sve funkcije, spriječavajući potrebu za strelicama za listanje. Prikupljanje podataka u grafičkom modu. iscrtavanje točaka trenutno kako su i prikupljane ili upisivane. Nema potebe za mijenjanjem tabova da bi vidjeli snimljene točke.

Poboljšana grafika

FAST Survey ima novi izgled u boji. Ikone su standardizirane da bi činile kontinuitet kroz program, ujedno modernizirajući isustvo korisnika. Nova “Hot list” omogućuje korisnicima skokove kroz FAST Survey rutine koje su prije imale prečace bez memoriranja tipki. Također nudi prečace za funkcije za uređaje bez tipkovnice.

Postavke i kontrola

FAST Survey ušravlja poslovima i postavkama antena, mrežnim konekcijama, kao i radio postavkama. Podržava cijeli spektar Ashtechovih GNSS prijamnika kao i većinu mjernih instrumenata. FAST Survey prati svaki uređaj potpuno zasebno. To uključuje sve bazne stanice, prijamnike i totalne stanice tako da je miješanje instrumenata veoma jednostavno.

Preuzmi brošuru

Pošaljite upit

    Ime:
    Email:
    Telefon:
    Naslov:
    Poruka: