EPOCH 50

Opis

Spectra Precision EPOCH 50 GNSS, Survey Pro i Survey Office čine kompletan integrirani sustav za precizna terenska mjerenja. EPOCH 50 GNSS sustav, sa svojih 220 kanala, efektivno koristi GPS L1/L2/L2C/L5 i GLONASS L1/L2 signale za izvanrednu pokrivenost satelitima i precizno pozicioniranje. EPOCH 50 GNSS prijamnik i antenta koriste provjerenu tehnologiju da bi omogućili ekstremnu stabilnost faznog centra i praćenje novih, jačih L2C i L5 signala satelita. Ukupna kombinacija novih satelita, podrška za multi konstelaciju i snaga procesora prijamnika osiguravaju konzistentnu točnost i pouzdane rezultate.

EPOCH 50 GNSS prijamnik ima ugrađeni radio modem za odašiljanje i primanje tako da bilo koji uređaj može biti i baza i rover. Koristite interni radio na gradilištima za brzo i jednostavno postavljenje. Korisite eksternu bateriju za cjelodnevna terenska mjerenja. EPOCH 50 prijamnik također podržava vanjske radio modeme za dodatnu fleksibilnost i domet. Svi prijamici imaju Bluetooth sposobnost za komunikaciju bez kabela s nekim od vrhunskih Spectra Precision kontrolera.

Dizajniran s više od 99,9-postotnom pouzdanošću inicijalizacije, EPOCH 50 prijamnik pruža brze i visoko kvalitetne rezultate u svim podržanim modovima mjerenja uključujući RTK, postprocesnu kinematiku i statiku. Konzistentno točni podaci, kvalitetna konstrukcija i pristupačna cijena čine Epoch 50 GNSS prijamnik idealnim izborom za produktivni posao.

Ključ za izvlačenje maksimuma iz vaše ekipe i vašeg instrumentarija je terenski program. Spectra Precision Survey Pro terenski program je posebno skrojen za novi EPOCH 50 GNSS prijamnik, kao i za ostale Spectra Precision terenske instrumente. Izaberite između velikog broja kontrolera, dodajte Surve Pro kofiguraciju koja Vam je potrebna i možete započeti raditi. Survey Pro je jednostavan za korištenje te osigurava iskorištavanje svih mogućnost EPOCH 50 prijamnika.

Spectra Precision Survey Office program osigurava potpuno rješenje za postprocesing GNSS podataka i upravljanje terestričkim podacima. Preuzmite ili uvezite terenske i referentne podatke iz različitih izvora uključujući cijelu seriju EPOCH GNSS prijamnika, Survey Proa i permanentnih referentnih stanica s interneta. Izvezite svoje obrađene i završene podatke direktno na teren ili u drugi program koristeći različite izlazne formate.

EPOCH 50 GNSS prijamnik podržava veliki broj GNSS referentnih mreža u realnom vremenu instaliranih diljem svijeta. Mreže u realno9m vremenu povećavaju produktivnost dok istovremeno smanjuju troškove eliminirajući obvezu pistavljanja baznog uređaja. Mrežni procesi podržani s Survey Pro terenskim programom i GSM/GPRS sposobnost Spectra Precision kontrolera osiguravaju najbolju kvalitetu i lokacijsku neovisnost korekcije podataka.

EPOCH 50 prijamnik sa Survey Pro programom opskrbljuje terensku ekipu s alatima i mogućnostima za obavljanje poslova. S maksimalnom stabilnošću, preciznošću, kvalitetom i jednostavnošću, EPOCh 50 je upakiran s provjerenom tehnologijom u koju se možete pouzdati iz dana u dan. Uparite ga s najnaprednijim teresnkim kontrolerima iz Spectra Precisiona za osiguravanje maksimalne produktivnosti i pouzdanosti za Vaš svakodnevni rad.

Glavne karakteristike

 • 220 kanala za multikonstelacijsku GNSS podršku
 • Ugrađeni UHF prijamnik/odašiljač
 • Kompaktan i lagan dizajn
 • RTK, postprocesna kinematika i statika
 • Mrežno RTK pozicioniranje
 • Spectra Precision Survey Pro terenski program
 • Podrška za sve GNSS podatke sa Spectra Precision Survey Office programom

Tehničke specifikacije

Konstelacije GPS/GLONASS/GALILEO/SBAS
Frekvencije L1/L2/L5
Broj kanala 220
Brzina osvježavanja 0.05 sec
Format podataka sCMRx, CMR, CMR+, RTCM 3.1, NMEA
Izlaz sirovih podataka Da
Real-time točnost – RTK metoda (HRMS) 1 cm
Real-time točnost – DGPS metoda (HRMS) 30 cm
Real-time točnost – SBAS metoda (HRMS) 50 cm
Post-Processed točnost (HRMS) 0.3 cm + 0.5 ppm
Komunikacija UHF, BT, RS-232, GSM/GPRS/CDMA
Dimenzije (mm) 190x107x200mm
Težina 1.34 kg
Zaslon LED
Memorija 64 MB
Temp Min (°C) -40°C / -22°F
Temp Max (°C) 60°C / 131°F
Vodootpronost IP66
Udarci i vibracije MIL-STD-810F
Napajanje (tip – vijek) Li-Ion 7.4V 2400mAh – 4 sata u RTK/Static modu
Tip antene Interni
Programske opcije Survey Pro i FAST Survey

Galerija

[insert_php]
$kategorija_clanka_posebna1=”epoch50″;
$dir = “images/”.$kategorija_clanka_posebna1.”/”;
$dh = opendir($dir);
while (($file = readdir($dh)) !== false)
{
if($file!=”.” && $file!=”..” && $file!=”thumb” && $file!=”captions.txt” && $file!=”captionsen.txt” && $file!=”captionshr.txt”)
{

echo ‘‘;

echo ‘‘;

echo ‘‘;
}

}
closedir($dh);

[/insert_php]

Preuzmi brošuru

Pošaljite upit

  Ime:
  Email:
  Telefon:
  Naslov:
  Poruka:
   

  Proizvod Cijena
  EPOCH 50 + MM20 82 042,00
  EPOCH 50 + Nomad 85 842,00
  terenski program FAST Survey ili Survey Pro

  Sve izražene cijene su bez poreza na dodanu vrijednost (PDV).
  EPOCH 50 GNSS prijamnik dolazi u kompletu s mekanom prijenosnom torbom, kontrolerom, držačem kontrolera, 2.4 m karbonskim štapom, 2 baterije, dvometrom.
  Mogućnost odabira FAST Survey ili Survey Pro terenskog programa.
  U ponudi imamo svu rezervnu opremu za EPOCH 50 prijamnike.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *